Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht bestaat uit vele facetten. De regels en wetten op dit gebied zijn voor de gemiddelde ondernemer niet bij te benen. Onze deskundige advocaten en fiscalisten vullen deze blinde vlek moeiteloos voor u in.

Lees meer

Arbeidsrecht

U heeft als werkgever dagelijks te maken met arbeidsrechtelijke vraagstukken en procedures. Soms mondt dit uit in een geschil, maar een goede advocaat arbeidsrecht weet zo’n probleem al te tackelen voordat het zover kan komen.

Lees meer

Bedrijfsopvolging

Pensionering van ondernemers is het onderwerp van de dag. Bedrijfsopvolging is dat zodoende ook geworden. Laat u over de fiscale en bedrijfsmatige kant van zaken goed adviseren door een van onze specialistische advocaten en fiscalisten.

Lees meer

Contracten

Voorkom dat u uit onwetendheid onherstelbare fouten maakt. Het succes van een onderneming staat rechtstreeks in verbinding met de kwaliteit van overeenkomsten en financieringsvormen. Team Forward geeft op maat gemaakte adviezen voor al uw vraagstukken.

Lees meer

Debiteurenbeheer

Een klant die niet betaalt is vervelend. Nog onaangenamer is het wanneer u er eindeloos mee aan de slag moet. Dreigt uw klant financieel uitgespeeld te raken, laat het dan niet ook nog al uw kostbare uren opslokken.

Lees meer

Fusies en overnames

Pensionering van ondernemers is het onderwerp van de dag. Een fusie of overname is dat zodoende ook geworden. Laat u over de fiscale en bedrijfsmatige kant van zaken goed adviseren door een van onze specialistische advocaten en fiscalisten.

Lees meer

Huurrecht

Zowel zakelijk als particulier kunt u in een impasse met de verhuurder terecht komen. Hoewel de wet uitgaat van een vergaande bescherming van de huurder, kunt u beter voor het tekenen van een huurovereenkomst bedacht zijn op de afgesproken rechten en plichten.

Lees meer

Insolventierecht, financiering en zekerheden

Jarenlang heeft u een succesvolle onderneming gehad, maar nu zit het even tegen. De omzetten lopen terug en financieringsgesprekken voor nieuw toekomstperspectief vallen tegen. Dit is onlosmakelijk verbonden met onzekere tijden.

Lees meer

Aanbestedingsrecht

Als u een overheidsopdracht binnen wilt slepen, is het van cruciaal belang dat uw voorstel aan de Europese aanbestedingsregels voldoet. Onze gespecialiseerde advocaat aanbestedingsrecht kent de gunningcriteria op zijn duimpje.

Lees meer

Pensioenrecht

Pensionering moet een feestje zijn. Of op zijn minst een zorgeloze periode in uw leven, waarin tijd op alle mogelijke manieren ingevuld kan worden. Toch zijn er ondernemers die vandaag de dag helaas in een pensioengat terecht zijn gekomen.

Lees meer

Vastgoedrecht

Het vastgoedrecht is een breed specialisme. Alles wat met onroerend goed te maken heeft valt onder deze discipline. U doet er verstandig aan u te laten informeren over contracten en afspraken voordat er mogelijk een geschil kan ontstaan.

Lees meer

Overheidsrecht

Onder het overheidsrecht vallen alle juridische zaken waar u als ondernemer of particulier de wegen van de overheid kruist. Omdat de overheid verschillende juridische domeinen benut, is het belangrijk de situatie juist te benaderen en is een goede reactie van belang.

Lees meer

Procederen

Gesteggel rond contracten en of onenigheid over aansprakelijkheid. Iedere ondernemer heeft er wel eens mee te maken. De specialisten van Team Forward voeren een gerechtelijke procedure voor u als een conflict niet op is te lossen met de wederpartij.

Lees meer

Personeel

Waar moet u op letten bij het aannemen van personeel? Kan er een reorganisatie doorgevoerd worden binnen uw bedrijf? Kunt u een slecht functionerende werknemer vroegtijdig ontslaan en op basis van welke voorwaarden? Arbeidsrechtelijke vragen kunnen zomaar ontstaan.

Lees meer

Privacyrecht

Uw onderneming heeft nu al te maken met regelgeving voor het verwerken van persoonsgegevens (Wbp). De Autoriteit Persoonsgegevens controleert of ondernemers zich houden aan die regelgeving.

Lees meer

Onderzoek en ontwikkeling

Ondernemend Nederland heeft toegang tot verschillende stimuleringsmaatregelen. Dit kan grote fiscale voordelen bieden. Laat u daarom door een professional zoals Team Forward helpen met de stimuleringsmaatregelen voor ondernemers.

Lees meer