Bedrijfsopvolging in goede banen geleid

Pensionering van ondernemers is het onderwerp van de dag. Bedrijfsopvolging is dat zodoende ook geworden. Laat u over de fiscale en bedrijfsmatige kant van zaken goed adviseren door een van onze specialistische advocaten en fiscalisten. Zo weet u zeker dat u niet met een pensioenkrater komt te zitten.

Vraag om goed advies
De juiste adviezen voor u en de toekomst van uw bedrijf zijn essentieel bij bedrijfsopvolging.

Zorgvuldige planning

Voor een goede bedrijfsovername is een zorgvuldige planning van cruciaal belang. De opvolger moet op een deskundige manier worden klaargestoomd voor het vak zoals u dat graag ziet en de financiële, fiscale en bedrijfsmatige zaken moeten tijdig op orde zijn. Zo voorkomt u een pensioengat voor uzelf en laat u ook het bedrijf in goede handen achter.

Voorwaarden en bepalingen

Diverse voorwaarden en bepalingen gaan mee tijdens een bedrijfsopvolging. Wanneer er sprake is van een overgang van onderneming gaan bijvoorbeeld alle werknemers inclusief arbeidsovereenkomst mee naar de verkrijgende onderneming. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden worden zodoende overgenomen door de opvolger. Net als een non-concurrentiebeding en de cao-bepalingen. Over andere zaken kunnen voorwaarden en bepalingen worden opgesteld. Wij helpen u hier graag bij.

Enkele bedrijfsopvolging specialisten

Waarom Team Forward?

Met meerdere zelfstandige en professionele advocaten en fiscalisten, bieden wij de kennis en ervaring van een groot bureau met de voordelen van een kleine partner. Dit biedt ons de mogelijkheid om transparant en persoonlijk met uw opdracht aan de slag te gaan.

Laat de zorgen van bedrijfsopvolging wegnemen

Bedrijfsopvolging is nogal een kluif werk. Laat ons wat zorgen wegnemen. De zelfstandige en specialistische arbeidsrechtadvocaten bij Team Forward in Tilburg helpen u met transparant en helder advies op weg.