Professioneel belastingadvies

Of u nu onderneemt of in loondienst werkt. Belastingen betalen we allemaal. Laat u bij fiscale zaken bijstaan door een moderne professionele fiscalist. Belastingadvies van Forward Fiscalisten gaat verder dan praktische belastingzaken. Wij denken vanuit onze ervaring mee over de fiscaal-strategische mogelijkheden voor u of uw onderneming. Bent u op zoek naar fiscale kennis, kunde en kwaliteit van een Big4-kantoor, maar dan tegen een vriendelijk tarief én directe partner-involvement? Move Forward en leg contact met Joep Korsten, Paul van den Tillaart, Hans Pieter Mulder of Freek van Wijk.

Besteed het uit
Scherp en onderscheidend advies vanuit toegewijde en ervaren fiscalisten, allen met een achtergrond bij de Big4.

Persoonlijk niveau

Team Forward staat bekend om haar teamgedachte. Wij werken niet in eilandjes maar kennen als zelfstandige professionals elkaars cliënten bij naam. Wij weten wat er speelt in de markt en waar u behoefte aan heeft. Op een discrete manier kunnen wij u zodoende proactief adviseren. Daarbij gaan we uit van een goede, persoonlijke relatie met u én de fiscale autoriteiten.

Uw belastingrechtadvocaat en -fiscalist

U mag van onze advocaten en fiscalisten met een specialisatie in het belastingrecht verwachten dat zij uw fiscale zaken met een brede blik benaderen. Waar nodig stellen wij u voor aan externe partijen wanneer wij voelen dat er behoefte is naar meer expertise. Bijvoorbeeld in het geval van een stimuleringsaanvraag of een persoonlijke kwestie. Ook werken wij samen met kleinere en grotere administratiekantoren om uw fiscale structuur optimaal in te richten en te waarborgen.

Enkele specialisten op dit gebied

Samenwerken; lokaal, nationaal en internationaal

Vanuit de filosofie 'schoenmaker blijf bij je leest' geloven wij sterk in samenwerkingsverbanden en professionele netwerken. We beschikken over een breed netwerk met diverse belangrijke disciplines die elkaar aanvullen (denk o.a. aan accountants, notarissen, corporate finance specialisten, pensioenadviseurs). Hiermee kunnen we lokaal altijd een geschikte partner aanreiken voor vraagstukken die soms grenzen aan fiscaliteit, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Zo zorgen we ervoor dat onze relaties op meerdere fronten verder worden geholpen en zich hierdoor kunnen focussen op hun core business. Als cliënt van Forward Fiscalisten profiteert u automatisch van dit brede netwerk en verbinden wij, indien gewenst, meerdere bedrijven en branches met elkaar. 

Hulp op afroep

Ook wanneer u onverhoopt tegen problemen aanloopt met de fiscale autoriteiten, kunt u bij onze belastingrechtadvocaat of -fiscalist terecht. Wij begeleiden met regelmaat ondernemers en particulieren bij boekenonderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures. Uiteraard helpen we u ook met plezier en succes.

Steek tijd in dingen waar uw passie en plezier liggen

Wie onderneemt weet dat hij het beste tijd kan steken in dingen waar passie en plezier liggen. Voor de meeste ondernemers geldt dat deze hartstocht en ambitie niet gevonden kan worden binnen de fiscale afhandeling van de administratie. Neem daarom contact op met onze advocaten en u bent direct snel, goed en grondig geholpen.